Make-upassortiment

Optimale afstemming

Wij doen wat anderen zouden willen.
Wij stemmen alle kleuren rondom het gezicht op elkaar af en laten mensen stralen op een manier die ze zelf niet voor mogelijk hebben gehouden! 

De kracht van de producten is meer dan de kwaliteit alleen.

In het totaalconcept dat Art of Image biedt, speelt make-up een grote rol. We meten de kleuren van huid, haren en ogen en laten een computerprogramma de juiste, bijpassende kleuren in make-up zoeken.

In het streven naar perfectie gaat het om deatils. Deze details krijgen vorm door de enorme hoeveelheid aan kleuren in uiteenlopende productgroepen. Na een advies over het gebruik van de juiste kleuren wordt altijd een overzicht aangereikt. In 10 stappen markeert een systeem de mooiste combinatie van kleuren. Oogschaduw en foundation, lipstick en blush, we brengen de beste kleuren voor het mooiste resultaat bij elkaar.

Klik hier voor een prijsindicatie

Voor herhalingsaankopen verwijzen wij de klanten graag naar de webwinkel waar deelnemende consultants een eigen kassa in kunnen richten. Deelnemers kunnen zo de eigen klanten zonder kosten een professioneel ingerichte webwinkel aanbieden. Bestellingen worden uitgeleverd door Art of Image, terwijl de verdiensten automatisch op de rekening van de consultant worden bijgeschreven.