De kleurenanalyse

Kies bewust de mooiste kleuren!

Natuurlijk ben je met sommige kleuren veel mooier dan met andere. Zorg daarom altijd dat je zelf weet wat jou flatteert. Voorkom miskopen en laat je niets wijs maken. Ga voor 100% tevredenheid en ben blij met elke aankoop die je doet. Bouw aan een kledingskast waar je alles met alles kunt combineren. Gewoon omdat het je staat maar ook omdat de kleuren zich makkelijk laten combineren. Het zijn tenslotte jouw eigen kleuren.

 

Vind je het moeilijk om kleuren te kiezen, en neem je daarom gemakshalve de vertrouwde, weinig sprekende kleuren? Wij ontdekken, samen met jou, jouw allermooiste kleuren. Wij bekijken en meten met meer dan 800 gedefinieerde kleuren nauwgezet de tinten die de natuur jou heeft gegeven. Dat doen we met kleurstroken die we vergelijken met jouw eigen kleuren. Een goede kleurenanalyse kan niet even snel of tussendoor. Daar nemen we de tijd voor zodat je ziet en ervaart wat wij zien en adviseren.

Na de analyse zetten we de gegevens om in persoonlijke producten zoals een persoonlijk kleurenpalet en een Stijlboek (In Stijl). De kracht van ons totaalconcept komt helemaal tot zijn recht als we met de resultaten van de kleurmeting een uniek 10 stappenplan voor de juiste kleuren make-up aan jou voorleggen. En dat allemaal met de kwaliteit van Art of Image. Wij zetten hoog in.

Wie wij zijn? Wij zijn:
- meer dan 200 consultants in de Benelux,
- van Schiermonnikoog tot Antwerpen
en werken:
- met het unieke analysesysteem
- met de kleurenpaletten
- met de onovertroffen kleuren en kwaliteit make-up van Art of Image. 

Van standaard is er al genoeg!
Klik hier en vind de consultant bij jou in de buurt!

Wij wijzen je graag de weg naar de kleuren die je bewust in kunt zetten om het onderbewuste te beïnvloeden. Als alles in jouw persoonlijke presentatie harmonieus op elkaar is afgestemd ben jij degene die onopvallend opvalt.