Kledingtips voor jouw figuur

Accentueer je mooiste lichaamskenmerken

In een persoonlijk gesprek verkennen we de kenmerken van jouw figuuur en meten we ze waar nodig. We brengen jouw persoonlijke wensen in kaart en leggen uit hoe én waardoor je de "waarnemer kunt misleiden". Het is belangrijk en prettig voor jouzelf en voor jouw portemonnee dat je weet waar je op moet letten als je kleding aan gaat schaffen. Voor ieder type van lichaamsvorm bestaan ook weer modellen van kleding.

Leer dat en weet hoe jij jouw presentatie dus heel bewust en doelgericht kunt beïnvloeden. Versterk jouw mooiste kant en camoufleer met handige trucs de mindere. Noem het "Mindfuck voor beginners" of met een chiquer woord "illusiondressing".  Wij leggen het voor jou vast in een persoonlijk advies. IN STIJL is handig en bondig.

Meer met minder

Combineer deze adviezen met de juiste kleuren en werk met kledingcapsules die je eindeloos kunt combineren en je houdt geld over. Als je weet waar je op moet letten, winkel je met meer zelfvertrouwen en plezier. Heel bruikbaar en praktisch is het persoonlijk stijlboek boordevol tips!

Onze imageconsultants wijzen jou graag de weg. Ze werken discreet en met respect. Laagdrempelig, vertrouwd, deskundig en toegewijd.

Er elke dag anders uitzien met dezelfde basis.

Leer werken met kledingcapsules en ontdek hoe je mooie basisstukken eindeloos kunt combineren met tops en shirts. Ga dus slim te werk en zorg dat wat je koopt past bij wat je al hebt en draagt. Zo maak je met een basis van 10 stukken eindeloos veel combinaties.

Eindeloos combineren - bouw aan een kledingcapsule

Illusiondressing

Dezelfde persoon:

  • links lijkt voller - rechts lijkt slanker
  • links lijkt buste kleiner - rechts lijkt buste voller
  • links lijken schouders smaller - rechts lijken schouders breder
  • links ligt accent in taille - rechts ligt accent op heupen