Opleidingsinstituut

Opleidingen imageconsultant in een doorlopend aanbod

 Wij zijn er klaar voor!   Jij ook?

Maak werk van jouw ambitie! Wil je aan de slag als een bevlogen imageconsultant die met enthousiasme en de steun van een zeer betrouwbaar systeem succesvol wil worden, dan heten wij je van harte welkom. Wij leren je kleuren te analyseren en te bepalen. Maar ook hoe je klanten met raffinement kunt helpen in het vinden van de juiste belijning in kleding. Voor ons gaat een kleuradvies samen met een mooie make-up. De kneepjes van het vak brengen we over in de training visagie. 
Wij bundelen kennis en product tot een prachtig totaalconcept.

Wij zorgen dat je meteen aan de slag kunt en jouw ambitie kunt realiseren. Werkmaterialen zijn bij ons dus inclusief. Met een stukje gezonde passie en gedreven ondernemersgeest kun je na de basisopleiding met een certificaat op zak aan de slag!

Impact bewezen

Als enige in de branche is ons opleidingsinstituut 2 keer bekroond met een Cedeo-erkenning. Dit gecertificeerde klanttevredenheidsonderzoek sloten we af met een 100% tevredenheidsscore. Bijzonder en fijn omdat die score vooral wordt bepaald door deelnemers aan.onze opleidingen. (reviews worden ongecencureerd door ons geplaatst)

Citaat:
"Art of Image maakt daarmee in ruime mate waar wat ze schrijft. Dat doet ze niet alleen bij aanmelding, of gedurende het scholingstraject, ook in het natraject staat het team u bij."

 

Wij helpen je graag jouw plannen te verwezenlijken en hebben een luisterend oor. Niet alleen tijdens de cursusdagen maar ook daarbuiten staan wij voor jou klaar. Dat vinden we vanzelfsprekend. Service bieden we pas als er iets misgaat of als u een extra steuntje in de rug kunt gebruiken.

5 april 2017
Art of Image is een warme deken en straalt een bak vol kennis en professionaliteit uit. Ze brengen vol enthousiasme en overgave het vak over met passie en geduld!  Het zijn Toppers.
Femke Verhagen - deelnemer 7-daagse opleiding kleur.

voorwaarden opleidingsinstituut Art of Image