Reacties van cursisten - Kleur 7-daagse

Ervaringen

Inspirerend
Motiverend
Veel kennis opgedaan
Fijne sfeer
Iedere keer weer zin om te komen

José van den Beuken  - maart 2018

 

Een hele inspirerende, goed opgebouwde opleiding gegeven door kundige, enthousiaste mensen. Ik heb van het begin tot het einde genoten van de opleiding.

Annemieke Huizing - maart 2018


Een kleurrijke toevoeging voor het leven!

Toos Schatorie - november 2017

Marjo is enorm inspirerend als lesdocent

Eugenie Naber - november 2017

Blij dat toch, naast de stijlopleinding, ook de kleuropleiding heb gedaan. Voelt completer. Nu ermee gaan werken!

Lilian Wijnen - november 2017

Wat een kleurrijke eye-opener. Het is helemaal waar: Een kleuranalyse is een verrijking, geen beperking.
Alles tot in detail verzorgd. Overal wordt aan gedacht en afspraken nagekomen. Bovendien worden we gefetteerd op hoog niveau, in lijn van de training.

Sandra Albers - april 2017

Top!! Geleerd en genoten. Van begin tot eind!

Annie Aaldering  - april 2017

Zeer professioneel en prettige omgansvormen, ook achteraf nog alles kunnen vragen. Gaat er heel soepel en ongedwongen aan toe en zèèr respectvol.

Mirjam Nizet - april 2017

Erg leerzaam, zeer inspirerend, kwaliteit straalt er aan alle kanten af. Het bedrijf is een motor die vloeiend loopt.

Esther Klein (foto links) - april 2017

Zéér blij dat ik de beslissing heb genomen om deze opleiding te gaan volgen!

Kim Kossen - mei 2016

Heel positieve uitstraling. Super veel gerichte / bruikbare info voorziening in kort tijdsbestek.
Hele lieve, fijne, zeer bekwame trainers.
Heel erg meedenken!

Madeleine Fontein - maart 2016


Elke dag was een feestje! De sfeer was erg fijn, de stof was leerzaam en interessant. Kortom een aanrader en ik verheug me nu al op de visagietraining!
Jullie zijn bijzonder mooie mensen!!

Wendy Schouten - maart 2016


Dank! Jullie werken niet alleen professioneel, maar ook vanuit het hart, wat ik mooi en bijzonder vind.

Judith Verschuren - oktober 2015


Echt de perfecte opleiding die aansluit op mijn dromen en wensen, maar ook op mijn karakter! Puur & op zoek naar de kracht van jezelf en mensen helpen dit meer te laten zien. Super! Kijk uit naar Stijl & Visagie!

Suzanne Freriks - maart 2015


Inspirerend, omdat ik daadwerkelijk ben gaan zien wat kleur met iemand doet en dit ook kan beredeneren.

Vera Verbruggen - maart 2015


Erg inspirerend voor mij, maar ook voor mijn omgeving. ook goed voor m'n persoonlijke ontwikkeling.

Daniëlle van der Steeg - maart 2015


Ben je op zoek naar een professionele opleiding om kleur-, stijl- en make-upadvies te geven, dan heb je nu gevonden wat je zoekt. In een hele prettige ambiance krijg je intensieve training, van zeer enthousiaste professionals. Ik heb het elke keer als een feestje ervaren om naar de trainingen van Art of Image te gaan, en heb er ontzettend veel geleerd! Bel me gerust als je meer wilt weten.

Sandra van der Loos - mei 2014 

cursusgroep

Dankzij de opleiding van Art of Image heb ik een mogelijkheid gevonden waarbij ikzelf mijn passie voor kleur en kleding op een inspirerende manier kan  overbrengen op iedereen die er voor open staat en dit voelt geweldig!

Inge Van den Heuvel - mei 2014

Ik vond het ook met deze opleiding elke keer een feestje. En heel gezellige mede-cursisten.

Go Lamers - mei 2014 

Het was een geweldige ervaring! Heb veel kennis en inspiratie opgedaan om er mee aan de slag te gaan. Ik heb er zin in!

Ilona Geers - jan. 2014


Een opleiding waarin ik veel geleerd heb over kleuren en de toepassing hiervan bij mensen. De adviezen die ik nu kan geven zijn gebaseerd op kennis en enthousiasme.

Conny Hermans - jan. 2014


Inspirerende en kleurrijke opleiding die veel energie geeft en waarmee je de tools krijgt om mensen blij te maken.

Krista Nederveen - jan. 2014


Dank aan Marjo en 't hele team voor deze goed georganiseerde opleiding voor kleuranalyse.
Veel geleerd over de verschillende aspecten van dit vak en heb genoten van 't enthousiasme waarmee het gebracht werd. Het had al mijn interesse maar nu heb ik ook de nodige tools om hier mee professioneel aan de slag te gaan.

Mae Drijver - oktober 2013


Super inspirerend. Marjo heeft heel veel kennis en ervaring en weet deze op een deskundige manier over te brengen!

Ans Steffann - oktober 2013


Harmonie, sfeer, inspiratie en passie voor het vak. In 1 woord: "GEWELDIG"

Martine Vlendré - oktober 2013


Deze opleiding heb ik van het begin tot het eind ervaren als een feestje. Zeer veel geleerd.
Marjo en haar hele team staan garant voor kwaliteit en betrokkenheid. De kennis die ik heb opgedaan neem ik mee voor mijzelf en geef ik door aan anderen. Top!! Inspirerend en motiverend.

Jessica Strijk - oktober 2013


Wat een fantastische energie en enthousiasme krijg je van deze opleiding, inspirerend en zin om mee aan de slag te gaan.

Ilona van 't Haar - april 2013


Bij Art of Image is een hele degelijke en goede basis gelegd om als kleurconsulente aan de slag te gaan. tegelijkertijd zijn er zoveel dingen verteld waar ik nog meer van wil weten dat ik me zeker nog verder ga verdiepen.

Sandra Nieuwdorp - april 2013


Wat word je hier blij van!!

Ineke Poelen - april2013


Een goed systeem voor jezelf om mee te werken maar juist ook heel goed om het je cliënt te laten zien.

Lisette v.d. Valk - april 2013


GE - WEL - DIG !!

Mirjam Tessemaker - september 2012


Enthousiaste opleiding, blije mensen!

Simone Hampsink - september 2012


Zeer inspirerend, veel geleerd en vooral de kansen, ideeën en het netwerk wat beschikbaar wordt gesteld, stel ik erg op prijs, en is praktisch en leerzaam.

Latifa El-Guada - september 2012


Zo enorm leerzaam. Kleurrijk. Oog voor persoonlijke ontwikkeling maakt dat deze opleiding een absolute aanrader is. 

Lysette Bosmans - april 2012


Een zeer professioneel opleidingsinstituut waar veel aandacht is voor elk individu. De persoonlijke benadering is heel prettig!

Bianca Janssen - april 2012


Ik heb zoveel geleerd m.b.t. kleuren. En er zit ook zoveel achter kleurgebruik. ik heb zin om verder te gaan met stijl & visagie. 
Marjo & team, ga zo door!

Ilze Engels - jan. 2012


Inspirerend, enthousiastmerend, leerzaam, volledig! Een basis om zelf een goede start te maken.

Birgit Garson - jan. 2012


Tot in de puntjes verzorgd! Puntjes op de i van Image, Art of Image!
Lieve Marjo, met hart en ziel, met zoveel passie, zo professioneel. Heel veel dank!

Annette Bonnenkamp - maart 2011


Ik kom uit het modevak en met een ervaring van 25 jaar heb ik enorm veel bijgeleerd. Dank je wel, heel het team van Art of Image.

Hanneke van Vught - maart 2011


Een opleiding waar ik enthousiast van ben geworden en ik ben blij dat ik nu weet wat ik echt wil gaan doen!

Isabelle van Kesteren - mei 2011


Ik heb nog niet eerder zo'n positieve evaluatie geschreven. Een hele leuke en inspirerende opleiding. Bedankt!

Annemarieke Broenink - mei 2011


Top, top....boven verwachting top!! Hartelijk bedankt!

Mascha Oremus - mei 2011


Ik vond de opleiding zeer inspirerend. Vooral de workshop van Anke zal ik mij blijven herinneren. Zij heeft mij zeer veel persoonlijke tips gegeven die ik zelf makkelijk kan toepassen en waar ik veel aan heb gehad. De opleiding als geheel heeft mij nog emer gegeven als dat ik had verwacht. Helemaal geweldig!

Marlies Zimmerman - mei 2011


Een inspirerende en kleurrijke cursus. Met veel enthousiasme en bevlogenheid wordt kennis van kleur overgedragen! Een echte aanrader. Bedankt en graag tot ziens.

Chantalle Hensgens - oktober 2010


Ik ga zeker leerlingen doorverwijzen als ze verder willen met kleur / stijl. Fijn te ervaren dat er voor alles interesse, rust, begrip, respect is. Ik kom graag terug!

Inge van Bers - oktober 2010


Hele fijne cursus. Zal zeker reclame maken en kom graag terug voor andere cursus en / of workshop.
Wil je wat met kleur gaan doen, ga dan naar ARt of Image.

Huibertje Mesker - oktober 2010


Super leerzaam, inspirerend, kundig, vakmanschap, een verrijking voor mezelf!

Imke van Bree - oktober 2009


Ik ben heel lang zoekende geweest, maar tijdens deze opleiding vielen alle puzzelstukjes op hun plaats. Wat een inspirerende ervaring!

Mariëlle v.d. Beurcht


Een super leuke, leerzame opleding, die eens te meer heeft blootgelegd dat het vak van kleurconsulent veel meer inhoudt en veel lastiger is dan menigeen denkt.

Inge Mostard - oktober 2009