over Marjo Maas-Baeten

Directeur Art of Image

Marjo is een ongeëvenaard enthousiaste imageconsultant, met buitengewone kennis over kleur en stijl en make-up . Zij is een van de meest gerenommeerde “image consultant trainers” in de Benelux.
Zij pionierde op het gebied van kleur, stijl, non-verbale communicatie en persoonlijke presentatie al vanaf begin jaren 90 in de vorige eeuw. Dit alles was in die tijd nog vrij onbekend terrein, zeker in Europa.


Zeer gedreven door natuurlijke interesse in kleur, mode, kleding, maar vooral in mensen, heeft zij deze bijzondere combinatie uitgebouwd tot een zeer professioneel bedrijf met de daarbij behorende opleidingen voor mensen die ook graag van deze passie hun beroep willen maken.
Bedrijven, evenals haar cursisten en persoonlijke klanten zijn lovend over haar kennis en de daarbij behorende manier van aanpak om te komen tot de juiste adviezen.
Als enige in de Benelux zijn de opleidingen van Art of Image, 2 x door cedeo gecertificeerd! IDat gebeurde in beide gevallen met een 100% tevredenheidsscore.

De opleidingen van Art of Image liggen aan de basis van carrières van veel professionele imageconsultants in Nederland en zelfs daarbuiten.